Tule meille Pääskynpesään laitoshuoltajaksi!

Kristillinen päiväkoti Pääskynpesä on yhteisö, jossa aivan jokainen on tärkeä. Haluamme, että ihmiset ovat tuttuja toisilleen, sillä näin luodaan turvallinen ilmapiiri myös lapsille. Siksi emme ole halunneet ulkoistaa ihanan päiväkotimme puhtautta ja siisteyttä siivousfirmalle vaan haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen PÄÄSKYNPESÄN OMAA LAITOSHUOLTAJAA.

Olemme vahvasti yhteisiin arvoihin sitoutunut työporukka, johon sovit erinomaisesti mukaan, jos sinulla on sopiva alan koulutus ja ennen kaikkea tahtoa kohdata myös pienet asiakkaamme lämminhenkisesti arkisissa tilanteissa.

Uudet avarat ja valoisat tilamme avautuivat syksyllä 2018 Lahden Humpulankadulle, joten työmiljöö on myös laitoshuoltajan työn kannalta miellyttävä.

Viikoittainen työaikasi on 38,5 tuntia ja päivittäinen työaika on sovittavissa. Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta, jossa laitoshuoltajan työ sijoittuu G-taulukkoon.

Työ alkaa 1.10.2019. Perehdytämme työhön mieluiten jo edellisellä viikolla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 12.9. mennessä päiväkodin johtajallemme katariina@paivakotipaaskynpesa.fi. Katariina vastaa mielellään myös paikkaa koskeviin tiedusteluihin, puh. 0400 491 728.