Uuden vuoden tervehdys!

 

Hyvää uutta alkanutta vuotta Pääskynpesän väelle!

Ihanaa kun on satanut lunta ja olemme saaneet nauttia lumen tuomasta valosta vuoden pimeimpänä aikana. Toivottavasti saimme hetken pysähtyä ja irtautua arjesta loman aikana. Nyt kevätkausi on saatu käyntiin ja päivätkin alkavat pidetä vauhdilla.

Muistuttelisin teitä kaikkia vanhempia, niin uusia kuin jo konkareitakin, tuosta tulo- ja hakuliikenteestä päiväkodin edustalla. Edelleen ajetaan Humpulankatua yksisuuntaisesti varsinkin ruuhka-aikoina aamulla sekä iltapäivällä. Eli ortodoksikirkon suunnasta sisään ja sitten päiväkodilta alas Elielinkadulle ja Sibeliuksenkadulle. Tämä on erittäin tärkeää jokaisen muistaa! Näin vältytään peruuttamisilta ja niiltä tilanteilta, että joku pieni, rakas ihminen, jää näkemättä. Pitäkää lapsia myös kädestä, älkää päästäkö itsekseen juoksemaan liikenteen sekaan, jotta turvallisuus maksimoitaisiin. Päiväkodin rinteessä olevat paikat ovat myös teidän vanhempien käyttöön, yläpihalla voi käydä kääntymässä ja sinnekin voi tarvittaessa hetkeksi parkkeerata jos vain tilaa on.

Edelleen odottelemme kaupungin ratkaisua tuohon parkkiongelmaan, mutta kun kaikilla on sama päämäärä; lasten turvallisuus, ei varmasti kukaan halua tehdä tätä hankalaksi. Valitettavasti nyt lumen kanssa tuo tila on entistä ahtaampi ja toivonkin, että entistä maltillisemmin liikutte tuolla. Kenekään työpaikalle ei ole niin kiire, että sen takia lapsille vahinkoa aiheutettaisiin. Muista tämä myös kiireisenä aamuna!

Päiväkodin viralliset vihkiäiset ja avoimet ovet 24.1.2019.

Päiväkodilla nähdään, Katariina